Koningsdag 2021

Ook dit jaar geen evenementen voor Koningsdag .  Maar we dachten, we gaan wel iets doen voor onze school gaande kinderen op het dorp voor de Koningsspelen aanstaande vrijdag.  Vandaag bij Het Talent en De Meerwaarde geweest om een leuk en goed gevuld tasje af te geven voor de kinderen.  Hierin zit een oranje koek, een sinaasappel , Capri-sun en een zakje chips en niet te vergeten een kleurplaat voor een mooie prijs.  Morgen ook tasjes afgeven op De Parel.  Geniet ervan !

Ondanks alle corona perikelen hebben we toch nog iets moois te vertellen

Stemmers op de Rabo Clubsupport ( 42 ! ) hebben gezorgd voor extra inkomen wat we goed kunnen gebruiken voor onze activiteiten in 2021. Super bedankt allemaal. !!

Koningsdag en 4 en 5 mei viering 2020

Allen,

Na het afzeggen van deze dagen zijn er tal van nieuwe en mooie alternatieve ideeën ontstaan

in samenspraak met de Gemeente Hoeksche Waard zijn er nu deze uitgewerkt
het idee is ;

Koningsdag ,

om 1000 uur een radio-uitzending beginnen met een aubade toespraak van onze burgemeester en aansluitend een aantal coupletten meezingen, liefst buiten in de tuinen en muziek hard aan van een draagbare box, van het Wilhelmus, Radio HW werkt hier graag aan mee

4 Mei

Op 8 plaatsen zal door het gemeentebestuur en een bestuurslid van de Oranjevereniging een krans worden gelegd

Helaas mogen hierbij geen andere mensen aanwezig zijn,

We vragen om de gehele dag de vlag halfstok te hangen

Om 1945 uur zal onze burgemeester een toespraak houden uitgezonden via Radio HW

Om 1958 uur wordt gevraagd of de mensen de “last post” live kunnen spelen vanuit hun tuin

Om 2000 uur 2 minuten stilte

voor als nog alleen de vlag te hijsen

Viering 4 en 5 mei en Koningsdag 2020

Lieve mensen,

Ivm de maatregelen van de overheid naar aanleiding van het Coronavirus zijn alle bijeenkomsten en evenementen tot 1 juni niet toegestaan.

Ons programma voor zowel  4 en 5 mei als Koningsdag 2020 kunnen hierdoor helaas niet doorgaan.

We zijn met alle Oranjeverenigingen nog aan het nadenken voor een alternatief.